Charterturer på
atlanterhavet

   Skoglunds fjord- og fisketurer tilbyr båtturer med egen kaptein i Trøndelag. Båten er en moderne 36 fots Viknes 1030 og kan ta opptil 11 passasjerer. Båtturene kan være rundturer, sightseeing, guidede turer, fisketurer, skyttelturer eller rett og slett en avslappende tur til sjøs. Det kan være kortere båtturer, halvdagsturer eller heldagsturer.

  Båten holder til i Hysnes havn i Hasselvika, på Fosen. Alle turene har base i Hasselvika, men andre avgangs- og ankomststeder kan avtales. Starter du båtturen i Hasselvika kan du komme hit med hurtigbåt, buss eller bil.

   Vi samarbeider med restauranter og overnattingssteder i hele Trøndelagsregionen slik at turene kan kombineres med disse stedene om ønskelig. Ønsker du å nyte turen ut på havet så mye som mulig, kan vi tilby enkel servering om bord i båten.

   Det går turer langs Kystpilegrimsleden til de 7 nøkkelpunktene fra Kvernes sør for Kristiansund og til Nidarosdomen i Trondheim. Her vil det være mulighet for omvisning i samarbeid med Nasjonalt Pilegrimssenter.

   Vi ønsker at du skal få en trygg og innholdsrik opplevelse. Båten er sertifisert og utstyrt med alt nødvendig sikkerhetsutstyr for persontransport og kapteinen har selvfølgelig alle nødvendige sertifikater for denne type reiser.

   Alle turer er underlagt værforhold.

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp