Vårt fjord paradis

    Hindrum Fjordsenter er en liten familie eid bedrift.
Vi ønsker alle velkommen hit om man er på forretnings reise på ferie sammen med familien, eller på en action tur sammen med venner. Vår fokus er at alle gjester skal føles seg som hjemme og ha en opplevelse av beste kvalitet.

    Her er det bølgeskvulp og en utsikt som stekker synet ditt ut i horisonten. Hos oss er lett å drømme seg litt bort fra livets travle gang,  fylles med adrenalin på et sjøfiske eventyr eller i vår via ferrata,  samt mange andre opplevelser som vil gi deg mange gode minner du, din familie og venner lever lenge på.

Play Video about Video overlay Hindrum Fjordsenter Norway
Har du et spørsmål?

FAQ

    Vi er her for å hjelpe. Ring eller send oss en mail. Det kan være litt vanskelig å komme igjennom på telefonen noen ganger i høysesongen. Skriv til oss og vi svarer i løpet av 24 timer.

NO 913431162 MVA 

Bank: 42410832059

SWIFT/BIC: SPTRNO22

IBAN: NO2542410832059

Sjekk ut klokka 10:00

Sjekk inn klokka 16:00

Ta av sengetøy og legg det på stue gulvet.

Bær ut søppel til de store containere i søppelsøkuret ved veien.

Hvis resepsjonen er stengt så legger du bare nøklene i den røde postkassen ved oppslagstavla.

Tusen takk for besøket :)

Alle dager 09:00 – 18:00

Vi kan nåes etter stengetid på numrene nedenfor

Hindrum Fjordsenter AS
Drakestranda 1300
7125 Vanvikan
Norge

Kontor telefon 72 90 92 00

Private telefoner

Geir 40 74 53 15

John Eirik 41 33 95 18

Gerd 47 31 87 22

Hva sier folk om oss

Vi tilbrakte to uker i en av de nye hyttene som er fine og har fantastisk fjordutsikt. Vi hadde veldig bra fiske her og dette stedet kan absolutt anbefales. Det er også en mulighet for ferskvannsfiske ved en idyllisk innsjø i fjellet som vi har prøvd og fanget noen fine ørreter. Verten John Eirik og hans familie er veldig hjelpsomme og vennlige. Båtene er helt nye og du kan gå ut med dem i nesten all slags vær. Hindrum Fjordsenter er det beste stedet for fiske-ferie i Midt-Norge. Takk for denne gang. Vi kommer tilbake igjen.

Jeg kunne ikke fortelle deg om fisket fordi jeg selv ikke fisker. Men følte behov for å nevne at Hindrum er et av favorittstedene mine på denne planeten så langt. Utsikten er fantastisk, menneskene er helt nydelige og det er så mange muligheter for å gå på flotte merkede turer i skog og mark. Jeg håper absolutt å komme tilbake hit snart igjen!

Vakkert beliggende og velutstyrte fritidsboliger med oppreise senger rett ved fjorden. De superhyggelige utleierne er veldig opptatt av gjestenes har det godt.  Sportsfiskere kan ta turer ut på fjorden med flotte båter. Du kan vandre i skog og mark eller klatre i de vakre omgivelsene. Et fint sted å ha en avslappende ferie. Også ideell for bobiler og camping vogner.

Et flott sjøfiske anlegg ved en helt nydelig fjord med mange forskjellige fiskearter. Vi har besøkt Hindrum Fjordsenter i 7 år og hvert år får vi en bedre og bedre opplevelse. Innkvarteringen er flott og verten er alltid hjelpsom. Perfekt beliggenhet for en avslappende ferie. Takk John Eirik for at vi fikk være dine gjester.

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp
© 2024 Hindrum Fjordsenter. Proudly powered by Sydney