Denne 17ft modellen er utstyrt med en 25hk utenbords motor, ekkolodd, GPS og kartplotter. Båtene har stor gulv plass innvendig. Redningsvest er påbudt og inkludert i prisen.

    Båten er god for 3 – 4 personer ombord til enhver tid. Flere enn 3 – 4 personer vil vi ikke anbefale for at båten skal være lettest mulig å håndtere, og for å opprettholde de beste forholdene for å fiske. Det kommer selvfølgelig litt an på hvor store personene er, og hvor mange som skal fiske til en hver tid.

    Før du leier båt er det viktig at du setter deg inn i alle de vilkår og retning linjer som er gjeldene for båten du skal  leie. Etterpå skal du skrive under på en leie kontrakt og betale depositum et depositum 3500,- nok eller 350 Euro. Depositumet er for å dekke eventuelle skade på propell osv.

    Før du returnerer båten er viktig at den er helt rengjort, og at tanken er fylt eller byttet ut. Hvis båten leies per time pris er bensin inkludert. Vi utfører en inspeksjon før du får depositumet ditt tilbake. Vi sjekker bensin, propell og ellers båtens tilstand.

Båt fører-bevis er IKKE nødvendig for denne modellen

Øyen

Oyen 17ft25hk boat with fjord view at Hindrum Fjordsenter in Norway 4
cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp