Ferskvann fiske

    Hvis man er interessert kan man gå på fjellet å fiske i diverse fjellvann. Fiske kort fåes kjøpt i resepsjonen. Der vil du også få kart og annen informasjon. 

   Norge er kjent for sitt imponerende nettverk av innsjøer, elver og fjellvann, som gir et variert og spennende miljø for ferskvannsfiske. Fra bortgjemte fjellvann til brede elver, finnes det et utall steder å utforske.

    De nærmeste fjellvann er ca 1-2 timer til fots fra fjordsentert. Ellers kan man kjøre til Storvatnet og leie båt. Av fersk vanns fisk er det for det meste ørret man kan få.

   Enten du søker eventyr i de majestetiske fjellvannene, utforsker de rolige elvene eller nyter solnedgangen ved bredden av innsjøene, har Norge mye å tilby alle fiske-entusiaster.

   Den mest ettertraktede kanskje er ørreten. Andre vanlige arter inkluderer sik, gjedde, abbor, laks og røye. Dette gir deg muligheten til å prøve seg på ulike fiskeopplevelser avhengig av sted og sesong.

   Våren og sommeren er typisk høysesongen, men noen steder tilbyr også fantastisk isfiske om vinteren.

  Ferskvannsfiske gir ikke bare gode fiskeopplevelser, men også en sjanse til å omgi seg med vakre naturlandskap. Uansett om du er en erfaren fisker eller nybegynner, er Norge et ideelt sted for å skape minnerike og naturskjønne fiskeopplevelser.

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp