Båter

Alle våre båter har ekkolodd, GPS og kartplotter

      Før du leier båt er det viktig at du setter deg inn i alle kjøre vilkår og retning linjer som er gjeldene for båten du leier. Etterpå skal du skrive under på en leie kontrakt og betale depositum et depositum 2000,- nok. Depositumet er for å dekke eventuelle skade på propell osv. 

     Vær oppmerksom på at det nødvendig med norsk båtførerbevis eller gyldig kvalifikasjons-bevis for å føre norsk fritidsbåt som har lengde over 8 meter (26,25 fot), eller har motor med større ytelse enn 25 HK/19 kW.(Båt fører-bevis er kun nødvendig for personer født etter 1980)

      Før du returnerer båten er viktig at den er 100% rengjort, og tanken er fylt eller byttet ut. Hvis båten leies per time pris er bensin inkludert. Vi utfører en inspeksjon før du får depositumet ditt tilbake. Vi sjekker bensin, propell og ellers båtens tilstand.

      Den beste måten å vaske båten på er å bruke varmt såpevann og en stor skrubber, deretter skylles med kaldt vann. Vi har alt rengjørings utstyret som trenges for jobben. Kontakt resepsjonen for mere information. Det er en slange med ferskvann både på flytebryggen ved fjord-senteret og i båt-havna.

      Når du leier båten vil også få et detaljert sjøkart. Husk å ta en telefon med deg, og sørg for å lagre vårt telefon nummer. + 47 72 90 92 00‬

GeMi 600 20 ft. 60  HK
GeMi 600
Kvernø 20 ft. 60 Hk

kvarnoe03

Øyen 17 ft. 30 Hk

Øyen 17 ft. 25 Hk

      Båtene ligger i båthavna ca. 300 m øst for Hindrum Fjordsenter. Vi har kai ved sentret hvor vi har flytebrygge for å enkelt legge til med båtene.