Mevassetra

Klatring i Munkstigen via ferrata og fjellvandring inn til Mevassetra.

   Heldags opplevelse i Fosen Alpene. Klatring i Trondheims beste utkikkstårn. Nyt den fantastiske utsikten og den friske luften på din fjellvandring til Mevassetra.

   Du kan nyte en komfortabel og autentisk opplevelse. Bli en del av Mevassetra’s historie, hvor fortiden og nåtiden møtes på en unik og minneverdig måte

   Her er du velkommen til bord og blir tilbudt kulinariske mesterverk basert på de beste lokale råvarene. Vårt mål er å gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme, samtidig som vi støtter og fremmer det lokale næringslivet.

   På setra vil du også møte sjarmerende sauer og lam, majestetiske kyr, lekne kaniner og livlige høns og kyllinger. 

    Ta en spasertur rundt i det frodige landskapet og observer de glade dyrene som beiter og trives i det naturlige miljøet. Du kan til og med få muligheten til å mate dem eller kanskje hilse på noen nyfødte lam.

   En tidligere blomstrende seter med et pulserende liv rundt Mevatnet frem til 1948. Her ble det produsert deilig geitost og smør, og melk og rømme ble solgt til byfolkene som ferierte i fjellene. I dag kan du oppleve denne rike historien ved å besøke vår vakre setervoll. 

Voksen 800kr

Barn 650kr

Prisen inkluderer
cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp