Hindrum gård sitt ysteri, ledet av Frode Hindrum og Lise Mathiesen, er en hyllest til økologisk kvalitet og lidenskap for osteproduksjon. Med sin egenproduserte økologiske kumelk skaper de et mangfold av unike oster, som lover å gi smaksløkene en uforglemmelig opplevelse.

   Gården byr på et variert utvalg oster, inkludert cheddar i alderen 6-25 måneder, porter cheddar (marinert i økologisk porter), IPA Jack (amerikansk Jack marinert i økologisk IPA), Cheshire og Feta. Hindrum gård sitt ysteri, kun en 10-minutters spasertur fra Hindrum Fjordsenter, oppfordrer besøkende til å utforske deres prisbelønte produksjon. Her kan man kjøpe de populære ostene, som porter cheddar og IPA Jack, direkte fra gårdsbutikken.

   Med inspirasjon fra irske, britiske og amerikanske tradisjoner, gir Hindrum Gårdsysteri en unik smaksopplevelse. Bestselgerostene, marinert i øl, er sjeldne, fantastiske og håndlaget av egen upasteurisert melk. Hindrum gård, med over 500 års historie, har siden 2014 drevet et ysteri med nyskapende og økologiske tilnærminger til lokale råvarer, og resultatet er oster som skiller seg ut fra det vanlige utvalget i norske supermarkeder.

   For de som ønsker å utforske ost på en ny måte, er Hindrum gård det ideelle reisemålet. Her blir osteproduksjon en kunstform, drevet av århundrer med historie og en forpliktelse til kvalitet og innovasjon. Ta turen innom, smak på herlighetene, kjøp med deg noe spesielt, og opplev denne unike reisen gjennom ostenes verden.

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp