Trondheim by boat

Sightseeing på elv og fjord. Se Trondheim i solnedgang og by night

   Trondheim by Boat tilbyr mange forskjellige typer turer og turer på Nidelva og Trondheimsfjorden. Trondheim med båt seiler hver dag hele året og skaper uforglemmelige natur-, kultur- og matopplevelser for familie, venner, arbeidskolleger, foreninger, skoleklasser , studentgrupper, utdrikningslag og idrettsgrupper.

   For øyeblikket har Trondheim by Boat to trebåter bygget med godt håndverk.

   Himinglæva er en tippet notbåt av typen Hardanger. Den ble bygget på tradisjonelt vis på midten av 1800-tallet og ble restaurert med støtte fra Kulturminnefondet tidlig på 2000-tallet. Båten er romslig og passer perfekt for turer med opptil 12 passasjerer. Det er god plass til å bevege seg fritt og sitte sammen og prate underveis.

   Åfjordbåten «Freya» ble bygget av skipsfører Einar Borgfjord ved Kystminnemuseet i 1995, basert på tradisjonelle byggeteknikker som er gått i arv fra generasjon til generasjon gjennom hundrevis av år, noe som gir den en likhet med vikingskipene som seilte. for mer enn 1000 år siden.

   Trondheim by Boat har som misjon å formidle en levende kystkultur og tilby den mest autentiske opplevelsen i byen, med klassiske båter og et ungt team av profesjonelle skippere og lidenskapelige trondheimsguider.

   Hjertelig velkommen om bord for en hyggelig, personlig og eksklusiv reiseopplevelse!

Kun en time fra Hindrum Fjordsenter

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp