Arktiske og nordiske seilturer

   Du reiser på en spesialbygget Saxe 55 ekspedisjons stålbåt, konstruert med stålforsterkning og dobbel isolasjon for å motstå is og krevende forhold. Båten har tidligere utforsket Grønland og Svalbard, og den har blitt leid inn for å lage naturfilmer for BBC og National Geographic.

   Våre turer fokuserer på å unnslippe stresset, maset, og A4-livet. Vi søker å ankre opp så mye som mulig og minimere tiden i havner, selv om de kan være trange og støyende. Vi tar selvfølgelig pauser der det er nødvendig.

   Vi håper også at du kan lære noe nytt under turen, enten det er seiling, navigasjon, knuter, fiske, sløying eller å sette pris på naturen og de utfordringene den byr på.

 

   Båten har 5 lugarer, hver med dobbeltseng og enten en liten køyeseng eller en køyeseng. Den har komfortabel plass til 8 gjester, skipper + 1 mannskap. Det er 2 bad og 1 dusjrom om bord.

   Når du seiler i nordlige farvann, er en varm båt alltid velkommen! Selv på sommerkvelder kan det bli kjølig i Norge og Nord-Europa generelt. På båten sikrer vi alltid gode muligheter for å holde seg varm innendørs. Hvis du føler deg litt kald under seilasen, kan du trekke deg tilbake til styrhuset vårt, som gir 360 graders utsikt til alt som skjer – noe de færreste andre seilbåter kan tilby.

   Vi oppfordrer deg til å gjenoppdage ditt nysgjerrige og nære jeg, som kanskje har gått tapt i den digitale og travle verden. På samme måte ser vi frem til å lære av dine historier, tanker og erfaringer. Utforsk Lofoten, Helgelandskysten, Shetland, Trøndelagskysten og Orknøyene med oss. Eller du kan lage din egen seiltur.

Saxe 55

Raido Journeys spesialbygget Saxe 55 ekspedisjons båt outside 3
cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp