Arktiske og nordiske seilturer

   Du reiser i en spesialbygget Saxe 55 ekspedisjons stålbåt, bygget med stålforsterkning og dobbel isolasjon for å tåle is og tøffe forhold.
 Båten har tidligere seilt på Grønnland og Svalbard og den har vært innleid for å lage naturfilmer for BBC og National Geographic.

   Våre turer handler litt om å komme seg bort fra stress, mas og A4 livet. Vi tilstreber å ligge mest mulig for anker og minst mulig i havner, de kan være både trange og bråkete, men vi tar selvfølgelig en stopp der vi har behov for det.

   Vi håper også du kan lære noe av oss på turen, om det er seiling, navigering, knuter, fisking, sløying, sette pris på naturen og opplevelsene og utfordringene den gir oss. 

 

   Båten har 5 lugarer, og hver lugar har dobbeltseng og en liten køyeseng eller køyeseng.
 Den har komfortabelt plass til 8 gjester, skipper + 1 crew. Det er 2 bad og 1 dusjrom ombord i båten.

   Seiler man i nordiske strøk er det alltid godt med en varm båt! 

   Selv på sommerkvelder kan det bli kjølig i Norge og Norden generelt. På båten skal det alltid være gode muligheter for og holde seg god og varm innendørs.
 Hvis du under seilas føler deg litt kald så kan man gå inn i vårt styrhus og fortsatt ha 360 graders utsikt til alt som foregår, noe de færreste andre seilbåter har.

   Ta tilbake det nysgjerrige og nære menneske som kanskje har kommet litt bort i den digitale og travle verden. I lige måte ser vi også fram til å lære av dine historier, tanker og erfaringer.

Saxe 55

Raido Journeys spesialbygget Saxe 55 ekspedisjons båt outside 3
cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp