Perler på en snor

   Dette er en oppdagelsesreise gjennom den vakre halvøya Fosen i Trøndelag

   Perlene utgjør en samling individuelle bedrifter og reisemål som inkluderer unike overnattingssteder og fantastiske opplevelser. Besøk gårder og lokale matprodusenter, nyt unike handelsopplevelser, utforsk vann og land på utflukter, oppdag interessante kulturminner, besøk gallerier og museer. Her kan du spise og sove godt i rolige omgivelser ved den vakre Trondheimsfjorden. Det er som en miniatyrversjon av Norge, med utallige fantastiske opplevelser fra fjord til fjell og alt imellom.

   Merk at ikke alle steder har ordinære åpningstider, så det anbefales å kontakte de individuelle stedene eller operatørene før ankomst for å sikre tilgjengelighet.

   Kulturminnene langs vår rute er tydelig merket med skilt. Disse skiltene gir en innsikt i historien, og du kan utforske de forskjellige kulturminnene ved å skanne QR-koder eller besøke www.kulmin.no. Dette gir deg umiddelbar tilgang til digitale fortellinger som gir liv til kulturarven gjennom tekst, lyd og bilder. Dette gir deg en utvidet opplevelse av kulturminnene, og du kan dykke dypere inn i deres historie og betydning.

   Perlene ligger sentralt til i hjertet av Trøndelag, med nærhet til Trondheim by, samtidig som de gir akkurat nok avstand til å senke skuldrene og nyte roen i naturskjønne omgivelser, en times reise fra de fleste steder, enten det er fra Trondheim, Åfjord og Stokkøya, Ørland eller Den Gyldne Omvei. Velkommen til hyggelige dager på Fosen.

Velkommen til å tilbringe noen fantastiske dager her!

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp