Perler på en snor

    Dette er en reise gjennom den vakre halvøya Fosen i Trøndelag.

   Perlene er individuelle bedrifter og reisedestinasjoner som består av unike overnattingssteder og flotte opplevelser. Besøk gårder og lokale matprodusenter, nyt unik handel, utflukter til vann og land, interessante kulturminner, gallerier og museer. Her kan du spise og sove godt i rolige omgivelser like ved den vakre Trondheimsfjorden. Det er som en miniatyr av Norge, med masse fantastiske opplevelser fra både fjord, fjell og alt mellom.

  Ikke alle har ordinære åpningstider. Så sørg for å kontakte de enkelte lokasjonene – operatører før ankomst for å sikre at du finner en åpen dør!

   Kulturminnene langs vår linje er skiltet. Skiltene forteller deler av historien, og du kan også utforske de fleste kulturminnene med mobilen eller nettbrettet!  Ved å skanne QR-koder eller gå inn på www.kulmin.no får du umiddelbar tilgang til digitale fortellinger der kulturarven gjøres levende og dramatisk gjennom tekst, lyd og bilde. Dette gir deg en utvidet opplevelse av kulturminnene.

   Perlene ligger sentralt til i hjertet av Trøndelag med nærhet til Trondheim by, men likevel akkurat lang nok avstand til å roe ned og senke skuldrene i naturskjønne omgivelser.

   Vi holder til en time fra de fleste, fra Trondheim, fra Åfjord og Stokkøya, fra Ørland, fra Den Gyldne Omvei. Velkommen til hyggelige dager på Fosen.

Velkommen til å tilbringe noen fantastiske dager her!

cropped-cropped-Shutterstock-gradient-luted-scaled-1.webp